Tidigare nyheter

 

Spårvägens BJJ anordnade Stockholm BJJ Open - över 140 fighters från hela Sverige

Den 28 maj-2022 var det dags för Stockholm BJJ Open i Liljeholmshallen; fighters från hela Sverige kämpade för att ta hem titlarna Bästa fighter, Tävlingen anordnades av Spårvägens BJJ. Ett stort tack till alla fighters och funktionärer som gjorde detta möjligt. Vi ses snart igen på mattan!

Höstläger för barn och ungdom 1-2 november 2021 i Liljeholmshallen

Prova på brasiliansk jiu jitsu under höstlovet - inga förkunskaper krävs. Välkommen!
När?

Vecka 44. Den 1-2 november 2021, måndag – tisdag, kl 10-14.
Vad ingår?
Två träningar i brasiliansk jiu jitsu om dagen och lunch samt mellanmål ingår. Det räcker med t-shirt och shorts; inga förkunskaper krävs. Ålder: 6-12 år.
Under rasten mellan träningarna gör vi lekar och aktiviteter på klubben. Träningen sker i Liljeholmshallen med våra instruktörer.

Pris: 700 kronor.

Anmälan:
Maila barnets namn och ålder till info@sparvagensbjj.se . Meddela eventuella allergier. Sista anmälningsdatum är 18 oktober 2021. Plats är bekräftad när du mottagit en bokningsbekräftelse med betalningsinformation.

Välkommen!
Spårvägens BJJ

 


Den 18 mars 2021

Till medlemmar i Spårvägens Brasiliansk Jiu-Jitsu förening
Härmed kallas medlemmar till årsstämma torsdagen den 22 april 2021 kl 20:00 genom google-meet.
Maila info@sparvagensbjj.se för inbjudan.
Dagordning:
1. Fastställande av föredragningslista.
2.
a) Protokoll från föregående årsmöte.
b) Styrelsens verksamhetsberättelse
c) Styrelsens förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning)
3. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning.
4. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
5. Fastställande av medlemsavgifter för nästkommande verksamhetsår.
6. Beslut av antal styrelseledamöter
7. Val av:
a) föreningens ordförande för en tid av ett år.
b) halva antalet övriga ledamöter i styrelsen för en tid av två år eller så att hälften av ledamöterna är valda ett år framåt i tiden och hälften två år framåt i tiden.
c) suppleanter i styrelsen för en tid av ett år
d) en revisor jämte suppleant för en tid av ett år
8. Övriga frågor.
Mvh
Styrelsen
 
Den 3 mars 2021
Spårvägens Brasiliansk Jiu Jutsu förening har idag medlemmar i rättsväsendet och har nu förmånen att erbjuda poliser en termin gratis träning. Erbjudandet gäller de första 20 som anmäler intresse. Därefter 20 procent rabatt på ordinarie terminsavgift.
Anmäl ditt intresse genom att maila namn och email till info@sparvagensbjj.se så kontaktar vi dig när restriktionerna tillåter vuxenträning. Välkommen!
Spårvägens BJJ och Submission WrestlingDen 9 januari 2021
Lördag den 9 januari beslutades det på extra årsmötet att vi blir den 13:e idrotten i Spårvägens alliansförening i form av Spårvägens Brasiliansk Jiu-Jitsu Förening (Spårvägens BJJ). Detta har vi sett mycket fram emot då de både är en anrik förening och Sveriges mest framgångsrika Idrottsförening. Vi ser fram emot att utveckla vår verksamhet med både elit-, motionär- och barn och kommer att ha ”inkluderande” som ett viktigt ledord i vår verksamhet. Vi längtar tills denna pandemi lugnat ner sig så vi kan börja ”rulla”!

"Spårvägens Alliansförening hälsar Spårvägens Brasilianska Jiu-Jitsuförening hjärtligt välkommen in i Spårvägsfamiljen.
Det är ett stort ansvar att få representera Spårvägen och vi från Alliansföreningen är övertygade om att Spårvägens BJJ kommer att göra det på ett alldeles utmärkt sätt. Föreningen har ett flertal mycket kompetenta ledare, några av dem med bakgrund inom andra spårvägsidrotter som bordtennis och fotboll, och flera av dem har tidigare representerat Sverige på landslagsnivå, deltagit i internationella mästerskap och som ledare verkat för att utveckla sporten. Föreningen har redan ett 50-tal medlemmar, från de yngsta barnen i ungdomsgrupperna till veteraner, där finns kvinnor och män, motionärer och elit.

Spårvägen är Sveriges mest framgångsrika idrottsförening, räknat i antal SM-guld (867 stycken till och med 2020). Genom Spårvägens BJJ, som nu blir Spårvägsalliansens 13:e idrott, kommer den positionen att stärkas ytterligare.

Återigen, hjärtligt välkomna till Spårvägsfamiljen."
Anders Johrén
Ordförande i Spårvägens Alliansförening.