Våra tränare 

Våra instruktörer har SM-medaljer inom både BJJ och SW och var och en har över ett decenniums erfarenhet av att tävla och instruera i sporten.  

Omid Azad

Här ska vi få lära känna Omid. Jag är en snart 40 årig ung man. Jag bor med min vackra fru och två fina pojkar i Liljeholmskajen!

Under hela min uppväxt sökte jag efter något att engagera mig i. Efter att min familj fått uppehållstillstånd i Sverige blev det till en början bordtennis på Spårvägen (-93) parallellt med Kungfu. Senare fotboll, dans, thaiboxning, shootfighting m.m. 2003 klev jag in i en källarlokal för att prova bjj och träffade där människor med olika bakgrund som välkomnade mig in i en gemenskap de älskade. Jag blev fast! Jag har tävlat i bjj sedan 2003. Jag skulle vilja säga att jag inte har några favorittekniker, men då ljuger jag. I regel tycker jag dock att man ska försöka variera sitt sätt att träna.

2014 fick jag mitt svarta bälte och det blev en fortsättning på min långvariga kärlek till sporten som jag nu är med och för vidare till nästa generation! Att få se andra utvecklas, att låta träningen vara ett livslångt lärande och en glädje för barn fick nu en större betydelse för mig.
Att få sitt svarta bältet efter många år av blod, svett och tårar av flertalet knäskador, var slutet på en smal väg. Men det blev även början på en mycket bredare väg.

Jag har haft äran att få fortsätta min karriär inom bjj, efter att min tävlingstid kom till ett mer eller mindre slut. Jag har i flera år suttit i svenska bjj förbundets styrelse! En hektisk tid men också rolig tid där jag växt som människa. Under min tid i förbundet växte vi från 2200 medlemmar till nästan 10 000, år 2020. Jag vill gärna tro att min tid i styrelsen bidrog till denna ökning av medlemmar. Jag var den som initierade och även startade en domarkommitté (2015) för bjj förbundet, vilket gjorde stor skillnad på tävlingar men också gjorde sporten mer attraktiv, vilket har varit en ära att få skapa och utveckla med likasinnade.

Både i mitt yrke som idrottslärare och privat är träning och rörelse i kombination med glädje alltid målet! Det kändes som en självklarhet och naturlig följd att nu gå vidare när möjligheten gavs och folk inom bjj världen och i min närhet tyckte att vi borde starta en idrottsförening! Hoppas vi ses på mattan, så jag får möjlighet att visa er den fina träningen, glädjen och alla vännerna som bjj:n har gett mig!
Armlåshälsningar
/Omid

Homan Hamzeh

Piotr Jacazinski

Christopher Lee-Klockare

Martin Uslenghi