Om oss 

Vi vet att kampsportsträning måste vara roligt och tufft. Varje medlem ska känna att de blir lite bättre för varje träningspass och ha en tydlig riktning i sin träning. Behöver du feedback? Inga problem - bara att fråga så får du veta vad du behöver slipa på för att ta dig till nästa nivå eller bälte. Vi förespråkar öppenhet och sätter träningsglädje framför allt annat!

Våra instruktörer har SM-medaljer inom både BJJ och SW och var och en har över ett decenniums erfarenhet av att tävla och instruera i sporten. Vi har dessutom utbildats i hjärt- och lungräddning (HLR). Titta gärna runt på vår hemsida och läs mer om vad du får som medlem hos oss!

Homan Hamzeh

Över femton års erfarenhet av att tävla och instruera i grappling med medaljer i SM, Nordic Open, Swedish Open och Stockholm Open. Dessutom var han och Christopher med och vann första Lag-SM 2019.  Utöver grappling har han tävlat i triathlon, maraton, gjort en Svensk Klassiker och bestigit Kebnekaise. 

Piotr Jacazinski

Drygt 20 års erfarenhet av att träna och tävla i grappling och även MMA där han under många år var utlandsproffs. 

Christopher Lee-Klockare

Chris har hållit på med olika kampsporter sen han var 8 år då han började träna kung fu. Han hade testat på BJJ några gånger men fastande för det 2006 och har tränat och tävlat kontinuerligt sen dess. Han har även instruerat i boxning och MMA samt tävlat i shootfighting och K-1. På hans meritlista finns SM medaljer både i BJJ och SW. Han har vunnit dåvarande Svenska Grapplingligan och kvalat in till Europavalet i ADCC. Chris har svart bälte i BJJ och var 2013 med i svenska landslagstruppen, han har även tävlat utomlands i BJJ, bland annat i Brasilien och Portugal.

Omid Azad

Här ska vi få lära känna Omid. Jag är en snart 40 årig ung man. Jag bor med min vackra fru och två fina pojkar i Liljeholmskajen!

Under hela min uppväxt sökte jag efter något att engagera mig i. Efter att min familj fått uppehållstillstånd i Sverige blev det till en början bordtennis på Spårvägen (-93) parallellt med Kungfu. Senare fotboll, dans, thaiboxning, shootfighting m.m. 2003 klev jag in i en källarlokal för att prova bjj och träffade där människor med olika bakgrund som välkomnade mig in i en gemenskap de älskade. Jag blev fast! Jag har tävlat i bjj sedan 2003. Jag skulle vilja säga att jag inte har några favorittekniker, men då ljuger jag. I regel tycker jag dock att man ska försöka variera sitt sätt att träna.

2014 fick jag mitt svarta bälte och det blev en fortsättning på min långvariga kärlek till sporten som jag nu är med och för vidare till nästa generation! Att få se andra utvecklas, att låta träningen vara ett livslångt lärande och en glädje för barn fick nu en större betydelse för mig.
Att få sitt svarta bältet efter många år av blod, svett och tårar av flertalet knäskador, var slutet på en smal väg. Men det blev även början på en mycket bredare väg.

Jag har haft äran att få fortsätta min karriär inom bjj, efter att min tävlingstid kom till ett mer eller mindre slut. Jag har i flera år suttit i svenska bjj förbundets styrelse! En hektisk tid men också rolig tid där jag växt som människa. Under min tid i förbundet växte vi från 2200 medlemmar till nästan 10 000, år 2020. Jag vill gärna tro att min tid i styrelsen bidrog till denna ökning av medlemmar. Jag var den som initierade och även startade en domarkommitté (2015) för bjj förbundet, vilket gjorde stor skillnad på tävlingar men också gjorde sporten mer attraktiv, vilket har varit en ära att få skapa och utveckla med likasinnade.

Både i mitt yrke som idrottslärare och privat är träning och rörelse i kombination med glädje alltid målet! Det kändes som en självklarhet och naturlig följd att nu gå vidare när möjligheten gavs och folk inom bjj världen och i min närhet tyckte att vi borde starta en idrottsförening! Hoppas vi ses på mattan, så jag får möjlighet att visa er den fina träningen, glädjen och alla vännerna som bjj:n har gett mig!
Armlåshälsningar

Martin Uslenghi

Martin har tränat brasiliansk jiu jitsu i nästan 10år. Han började träna i sitt hemland Argentina, efter att ha bott och tränat heltid en period i Polen har han senaste åren tränat och tävlat i Sverige. Han har sedan han hade blått bälte varit intresserad av att instruera. 
En stor del i hans personliga utveckling är att han tycker om att drilla, vilket han ofta gör innan och efter träningarna.
Martin har brunt bälte i BJJ.

Ryan Stark

Ryan började träna karate som 10-åring sen vart det taekwondo under Master Lim under några år för att sedan återgå till karaten. Ryan tränade , tävlade och instruerade barn i karate. Ryan har även tränat Krav-Maga , wing-tsun boxning, thai-boxning och sambo. År 2003 klev Ryan ner i källarlokal som var belägen i Sundbyberg och det var då han blev introducerad för Brasiliansk jiu jutsu, sedan dess har Ryan ägnat sig åt att träna BJJ men ocskså crosstraina andra grapplingarter. Ryan har tävlat en del i BJJ och SW men även där har han instruerat barn och ungdomar i BJJ som har haft goda tävlingsframgångar. Ryan har ett EM brons i BJJ och ett EM silver i nationskampen , brons Scandinavian Open 2009 och dubbla brons Swedish Open 2011. Idag så är Ryan aktiv judoutövare i kombination med BJJ. Ryan säger ju mer jag förstår mig på judon desto bättre blir min BJJ o vice versa. Judo är ett fantastiskt komplement till BJJ.